Rendelési tájékoztató

Rendelési/fizetési információk:
A rendelés leadása vagy telefonon, a 06 31 331 4375 – ös telefonszámon vagy webáruházunkon keresztül (www.suhanosoci.hu) történhet.

A rendelés leadása vasárnaptól csütörtökig 11:00-22:30-ig, pénteken és szombaton 11:00-01:00-ig lehetséges (az általunk felvett rendeléseket még aznap ki is szállítjuk). A webshopunk a fent említett zárás időpontjában nem enged már rendelést leadni, valamint ugyanebben az időpontban a telefonos rendelésleadás lehetősége is megszűnik. Kérjük ezt vegyék figyelembe rendelés leadáskor!
 

Rendelés leadást alkohol tartalmú italokra csak 18. életévét betöltött személy indíthat. Erről a rendelés véglegesítésénél nyilatkozni is kell (webáruházunkon, ÁSZF elfogadása)! Amennyiben telefonon rendeltél, úgy életkorodat a csomag átvételénél szükséges igazolnod. Ha nem rendeltél alkohol tartalmú terméket, úgy életkorod igazolása (telefonos rendelésleadás esetén) nem szükséges.

A rendelés minimum összege 3.000 HUF (az oldalon beírható borravaló nélkül). A rendelés kifizetésének online elérhető módjai: Paylike, közvetlen banki átutalás

Lehetőséged van utánvétes (készpénzes) fizetésre, valamint szintén utánvétes bankkártyás vagy SZÉP kártyás (OTP / MKB / K&H – 2021 év végéig minden zsebről költhető) fizetésre is.

A rendelésed véglegesítése előtt lehetőséged van tetszőleges összegű borravaló hozzáadására, amit minden esetben a futár kap meg. Így teljesen érintésmentessé válhat az átadás (amennyiben előre rendezted a rendelésed összegét).

Szállítási információk:
A rendelt csomagok kiszállítását csak pontosan és helyesen megadott szállítási információk esetén tudjuk végrehajtani.

A megrendelő által hibásan feltüntetett szállítási cím miatt eltévedt csomagokért felelősséget nem vállalunk. Kérjük a szállítási információkat figyelmesen add meg!

Szállítási díj Dunaújvároson belül nincs (csak a vonzáskörzetben számolunk fel szállítási díjat), csak minimum rendelési mennyiség (3.000 Ft).

Kiszállításunk jelenleg Dunaújváros, Pálhalma, Nagyvenyim, Mezőfalva, Rácalmás, Kulcs, Baracs, Kisapostag, Dunavecse, Apostag területén belül működik.

Amennyiben a futárnak érdemes tudnia valamilyen különleges információt (pl. nem működik a kapucsengő; ne előlről, hanem hátulról közelítse meg a házat; esetleg a szabadban vagytok és csak tereptárgyakhoz viszonyítva tud odatalálni), kérjük feltétlen add meg!

Számlázási információk:
Minden internetes (www.suhanosoci.hu), online kifizetett vásárlás után automatikusan ÁFA-s számlát állítunk ki részedre, amit levélben megküldünk a megadott e-mail címedre.  Ehhez kérjük pontos számlázási adatokat adj meg! A nem online történő fizetések esetében a csomaghoz csatolt nyugtát kapsz.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása