REGENERA Másnaposságűző vitaminital

699 Ft

0,25 liter

Availability: 32 készleten

Cikkszám: SSENE111 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , , , , , ,
MI A REGENERA?

REGENERA
nem energiaital…

…hanem egy vitaminokban gazdag, gyógynövény-
kivonatokból készülő, kellemes gyümölcsízű szénsavas üdítőital!

Mi a Regenera?

MILYEN HATÁSA VAN?

Összetevői segíthetik a szervezetbe bekerülő alkohol lebontását.

Összetevői segíthetik leküzdeni a másnapossággal járó kellemetlen tüneteket.

A B-komplex, C, E vitaminok és a méz jótékony hatásai optimalizálják a szervezet működését.

KIKNEK ÉRDEMES FOGYASZTANI?

A REGENERA nem csak az italozók kedvelt üdítőitala, hanem:

a sportolók, menedzserek és diákoké is, mert

a B-komplex, C, E vitaminok és a méz jótékony hatásai optimalizálják a szervezet működését.

A REGENERA

hatása a szervezetre

A REGENERA Revital & Anti hangover drink egy olyan üdítő ital, mely hatóanyagai segítségével biztosíthatja az optimális metabolizációt.Az italozás előtt, közben vagy után elfogyasztott REGENERA ital biztosíthatja a tökéletes metabolizációt. Az emberi szervezet így már optimális, gyors alkohol lebontásra képes. A szervezetben elegendő mennyiségben jelenlévő antioxidánsok megszüntetik a szabadgyököket, és emiatt nem alakul kia jól ismert másnaposság, gyötrő fejfájás, émelygés. Hatóanyagai között szerepelnek olyanok is, amelyek azért felelősek, hogy a túlzott alkohol fogyasztás után az emberi szervezet fáradékony állapotát optimalizálja, ezáltal nyugodt alvást, friss ébredést eredményez.

A REGENERA összetevői felgyorsíthatják az enzimatikus alkohol lebontó folyamatokat. A termékben lévő fruktóz a szervezetünkben a glükóz molekula egy bizonyos módosított formájává alakul át, amelynek lebontása megnöveli a szervezet NADH kofaktor szintjét. A NADP+ kofaktort egy speciális enzimrendszeren keresztül visszaredukálja NADPH-ra, amely ezután további alkohol oxidatív lebontási folyamatába léphet vissza. A termékben lévő antioxidánsok elősegíthetik az oxidációból származó szabadgyökök közömbösítését, így nem alakulnak ki a jól ismert “másnapossági tünetek” (fejfájás, hányinger).

Minden embernek különböző mennyiségű idő kell ahhoz, hogy azonos mennyiségű és minőségű alkohol elfogyasztása után az alkohol lebontásra kerüljön. Az alkohol lebontás “sebessége” függ az ember nemétől, életkorától, testsúlyától, étkezéstől, a napszaktól, amikor az alkoholt elfogyasztotta, valamint, hogy a máj mennyire van terhelve.

Forrás: regenerahungary.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása