SIGNAL Anti-Plaque Action közepes keménységű fogkefe 2 darabos

699 Ft

2 darabos

Availability: 1 készleten

Cikkszám: SSHAZ132 Kategória: Címkék: , , , , , , , , , ,

Termék információk

Különleges fogkefe háromféle tisztító hatással, segít védeni a fogszuvasodás, a foltok és a rossz lehelet ellen.
1. Több irányba álló sörték. A fogak között tisztítanak, hogy eltávolítsák a lepedéket és így segítenek védeni a fogszuvasodástól.
2. Fehér fogakért. Folteltávolító sörték. Segítenek tisztítani a fogakat, hogy védjék őket a foltoktól.
3. Hajlított nyak. Úgy terveztük, hogy segítsen eltávolítani az ételmaradékokat és védeni a lepedék ellen még a nehezen elérhető helyeken is.
4. Nyelvtisztító. Úgy terveztük, hogy barázdáival segítsen tisztítani a nyelvet és védeni a rossz lehelet ellen.

Fogkefe

Forgalmazó cím

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.

Termékleírás használatával

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak.

Ha bármilyen kérdése van, vagy a Tesco sajátmárkás termékekkel kapcsolatban tájékoztatást szeretne kapni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Tesco vevőszolgálatával, vagy a termék gyártójával, ha nem Tesco saját márkás termékről van szó.

Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, a Tesco nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti.

A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a Tesco-GLOBAL Áruházak Zrt. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.

Tesco © Copyright 2021

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása