Burn energiaital 0,25l

399 Ft

Burn energiaital 0,25l

Availability: 12 készleten

Cikkszám: SSENE103 Kategória: Címkék: , ,

BURN Energiaital

250 ml

32 mg/100 ml koffein tartalom

vegyes gyümölcs íz, vörös szín

 

A burn energiaital Magyarországon 2007-ben debütált. A Burn a kezdetekben itthon azzal keltett nagy feltűnést, hogy az ital színe is vörös volt, ezzel is utalva a csomagoláson található láng színvilágára. Később a formulát megváltoztatták, így már az energiaitalok megszokott, sárgás színében kapható.

Magyarországon kizárólag a Burn, és a Burn Juiced Energy volt kapható éveken keresztül. 2012. augusztusától azonban bővült a választék, és hazánkba is megérkezett a Burn D@y, melyet Burn Blue Refresh néven és a külföldiekkel ellentétben kék-fekete színvilágban árulnak a hazai kereskedők. Érdekessége, hogy nem csak a csomagolás, hanem maga az ital színe is kék.

2013. nyarától megérkezett hozzánk is a Burn Berry, amely nagyon hasonlít a Burn Juiced-ra. Ebben az italban is magas gyümölcstartalom van (23%), de amíg a Juiced trópusi, a Berry inkább erdei gyümölcsöket tartalmaz.

2016-ban Európában teljesen megújult a Burn termékcsalád. Megváltozott a csomagolás, egyedi saját történetet kapott a dobozra, mint a Monster energiaitalok és egyes esetben a különféle ízek neve is megváltozott. Ezzel együtt 2016 októberében Magyarországon is megindult az új dobozok gyártása, a régi csomagolás leváltása és ezzel együtt új ízek is érkeztek, néhánynak pedig megváltozott a neve.

A Magyarországon kapható Burn változatok:

  • Burn Original: Tutti-Frutti
  • Burn Zero: Cukormentes
  • Burn Apple & Kiwi: Alma és kiwi (régi néven Blue Refresh)
  • Burn Lemon Ice: Citrom (Juiced helyett új íz)
  • Burn Passion Punch: Maracuja (Berry helyett új íz)
  • Burn Cherry: Cseresznye (teljesen új íz, hazánkban először)
  • Burn Mango: Mango (teljesen új íz, Norvégia után Magyarországon )

Forrás: https://hu.wikipedia.org/

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása