Gösser Natur Radler Citrom 0/0% dobozos sör 0,5l

369 Ft

0,5 liter

Availability: 41 készleten

Cikkszám: SSSOR119 Kategória: Címkék: , , , , , , , , ,

A Gösser NaturZitrone 0,0% természetes citromlével ízesített, mesterséges adalékanyagoktól mentes prémium sör. A teljesen alkoholmentes NaturZitrone 0,0% 2011 óta kapható Magyarországon. A sör 2012-ben Az Év Terméke Díj élelmiszer kategóriájának nyertese lett. A Gösser Naturzitrone 0,0% teljes mértékben magyar koncepció alapján készül, Ausztriában nem lehet kapni.

Gösser egy több mint 1000 éves hagyománnyal rendelkező osztrák sörmárka. Ausztria legnépszerűbb és legrégibb söreként a Gösser márkanév világszerte ismert: napjainkban 32 országban forgalmazzák. A Gösser Magyarországon több mint 15 éve van jelen. Az 1980-as években még csak importból lehetett hozzájutni, 1995-től viszont már itthon is készülnek Gösser-sörök. Hazánkban jelenleg a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. 4 különböző Gösser-sört gyárt, illetve forgalmaz.

Az 1980-as években az Ausztriából származó import révén itthon is hozzá lehetett jutni egy-egy üveg Gösserhez. 1995 óta már hazánkban is gyártják a Gösser söröket – jelenleg a HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. martfűi és soproni sörgyárában. 2009-ben a hazai sörpiac első prémium ízesített söreként megjelent itthon a Gösser NaturZitrone, amit 2011-ben a teljesen alkoholmentes NaturZitrone 0,0% követett. Az alkoholmentes, citromos sör bevezetése után rögtön elnyerte Az Év Terméke Díjat.

Forrás: https://hu.wikipedia.org/

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása