Gunniess dobozos sör 0,44l

979 Ft

Gunniess dobozos sör 0,44l

Availability: 3 készleten

Cikkszám: SSSOR130 Kategória: Címkék: , , , ,

A Guinness egyenlő Írországgal, a márka logója, a hárfaembléma pedig egyben az ország szimbóluma is. Biztosak lehetünk abban, hogy jóideig az is marad, hiszen a dublini St. James Gates sörgyárat 1759-ben, évi 45 Fontért 9000 évre bérelte ki Arthur Guinness sörfőző. A 34 éves mester itt kezdett felső erjesztésű porter sörének gyártásába, melyet később továbbfejlesztett. A Guinness sört 1920 óta hívjuk stout típusúnak. Különlegessége, hogy a gyártási folyamat során nitrogén-széndioxid gázkeveréket adnak hozzá, melynek habmolekulái sokkal kisebbek, mint a szénsavgázé, ez eredményezi a krémszerű, tartós habkoronát. Létezik szénsavas változata, a Guinness Extra Stout is, mely 7% alkoholtartalom feletti, ez azonban Magyarországon nincs forgalomban.

A Guinness Draught prémium minőségű sör tömör szerkezetű, habja krémszerű. Sűrű rubinvörös (tartsuk csak a fény felé – nem fekete!) színét az erőteljes pörkölésű malátának, hangsúlyosan kesernyés ízét a magas komlótartalomnak köszönheti. Nemes ízhatását, krémszerűen lágy állagát a Wicklow hegységből származó kristálytiszta forrásvíz és az egyedi főzési eljárás biztosítja.

A Guinness Draught 0,44 literes dobozos sörét jéghidegen ajánlott fogyasztani, hogy a benne lévő patron a doboz megdöntésekor folyamatosan tudja adagolni a nitrogén-gáz keveréket a sörhöz. Ezzel a találmánnyal igazi csapolt minőséget értek el.

Forrás: https://italdepo.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
Call Now ButtonSöci hívása